album-sesivede-fotografie-fotograf la nunta ta
album-sesivede-fotografie-nunta-fotograf la nunta ta 2
/
A

Albume

Un capitol de viata, un capitol de album

A

Albumele noastre

Meriți cei mai bun și noi putem să-ți oferim!
Albumele noastre păstrează simplitatea și eleganța unei prezentări de artă. O serie de fotografii favorite este suficientă pentru a contura povestea evenimentului. Un album este o galerie între doua coperți. Stim că imaginile le simtim sau le vedem mai bine când sunt printate pe hartie. O copertă frumoasă, un face off de catifea, o structura eleganta organizată pe capitole face din albumul nostru un produs de neprețuit.

Coperta albumului 

Când este vorba de albume putem realiza coperti personalizate în stiluri diferite. Putem recoamda un stil decorativ, grafic, pictural sau o copertă cu fotografia favorită. Doriți un album cu un aer clasic atunci vă recomandam piele sau o variate de materiale textile.

Paginile

Numarul de pagini poate varia de la eveniment la eveniment.
Un album de nuntă are un minim de 40 de pagini. Alegem textura și tipul de hârtie care se manifesta bine la amprentă.

Designul

Designul este dat de armonia tuturor elementelor : o copertă personalizată, organizarea albumului pe capitole, o selecție inspirată a fotografiilor, calitatea materialelor, cutia personalizată. În final o prezentare de care sa fiți mandri !

Albume nunta sesivede fotografie

Capitolul 

Albumele noastre redefinesc ceea ce înseamnă conceptul de album. Înțelegem un album printr-o succesiune de momente distincteincarcate cu emotie si greutate diferita, astfel am venit cu ceva unic si da albumului o cadență și un aer aparte. Va propunem sa organizam albumul de nunta in cateva capitole separate. Scopul capitolului este de a oferi privitorului o pauză vizuală între momenele importante ale evenimentului. Capitolul este o temă grafică ce combină o serie de fotografii încasetate de elemante grafice.

 

Dimensiunea

Albumele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni.
Frecvent realizăm albume 20x40cm, 25x50cm si 30x60cm.
Majoritatea albumelor au forma patrată însă la cerere putem realiza și albume panoramice de 30x40cm dar și mai mici.

Cum comand ?

Sunteti clientul nostru și veți avea posibilitatea de a vizualiza fotografiile într-o galeie online. După ce faceți o selecție cu fotografiile favorite noi vom pregăti o macheta pentru album. Ne putem auzi la un telefon pentru a discuta cateva detalii referitor la dimensiune, numărul de file stilul capitolelor si al coperții.

albume nunta sesivvede fotografie

Arhiva foto & stick-ul USB

Designul elegant al albumului si al cutiei de protectie se vor regasi si in designul stick-ului USB. Impreuna fac un set minunat. Livrarea online a fotografiilor sau pe stick USB sunt cele mai frecvente. O formula draguta de predare a fotografiilor este si formula de mai jos. Stick-ul cu arhiva foto este acompaniat de catre un album de buzunar, replica albumului de nunta.

Daca mai aveti intrebari sau doriti o oferta va invitam sa ne trimiteti un email   sesivede@gmail.com

D

Documentam Momente

Impreuna

A

Aveti intrebari, dati-ne de stire? Sau poate doriti oferta noastra.

Oferta noastra