Fotograf Evenimente Brasov

Nunta la Tess Ballroom Brasov

Povesteam de atentia acordata detaliilor si munca depusa in organizare. Sandra si Paul si-au propus sa ornamenteze sala de nunta de la Tess Ballroom Brasov  cu mici piese origami. Mi-au povestit ca pregatirea decorului a luat aproape un an de zile si intreaga familie a devenit specialista in impaturirea micilor bucati de hartie. Pasiune, multa munca si rabdare pe masura. Spre a completa acest efort Carmen a decorat fiecare masa un buchet diferit iar numelele meselor au fost pictate si personalizate de catre Sandra. Chiar si paharele de sampanie au fost pictate in ton cu evenimentul. Noi le-am numit pahare la costum. Sunt colorate, vesele si haioase. Lumea e mica! Pe nasii Sandrei si a lui Paul i-am intalnit in calitate de miri la nunta lor de anul trecut. Sunt lucruri frumoase de povestit iar o parte insemnata din ele le-am ilustrat in fotografii. Va invitam la nunta Sandrei si a lui Paul …


Rochie mireasa personalizata : Delia Craciun
Pantofi mireasa : Tosi Shoes & Co
Costum mire: nume, colectie&site : Tudor Personal Tailor
Pantofi mire : Musette
Hairstyling : Ciprian Duta
Make-up : Mihaescu Elena
Verighete : Jewelrypoint
Receptia : Tess Ballroom Brasov
Decoratiuni & Aranjamente florale origami : Handeco
Decoratiuni & Aranjamente florale : Flower by Carmen Belcin
Concept si aranjarea salii : Handeco
Formatie & DJ : Daniel Lazar Band
Candy Bar : Cupcake Art 
Fruit Bar : Sculpturi Brasov

 

Nunta Sandra si Paul

Emotii, oameni faini, chicoteli, pregatirile sunt in toi. Parca ieri a fost nunta lor! O frumoasa zi de mai cu parfumView full post »

Pahare la costum

Sampania a fost servita in pahare la costum. Noi asa le-am zis. Au fost realizate special pentru evenimentul Andei si aView full post »

Undeva pe pamant

Undeva pe pamant Anda si Alexandru s-au gasit si s-au ales. Pentru a ne aminti mai tarziu de aceste momente am ales oView full post »

Impreuna cu Sandra si Paul | Fotograf nunta Brasov | Portret si eveniment - July 15, 2015 - 8:51 am

[…] de cununia civila si nunta, prin aceasta serie de fotografii incheiem povestea noastra despre nunta Sandrei si a lui Paul. […]

Like|Share|Pin|83,111,108,105,99,105,116,32,111,102,101,114,116,97,32,102,111,116,111otof atrefo ticiloS|Back to top