Fotograf Evenimente Brasov

Va iubesc mult

“ Cori vă iubesc mult ” este mesajul pe care l-am zărit pe frigider, scris cu litere magnetice. Căminul familiei este locul unde vom găsi astfel de mesaje de suflet. Este un mesaj frumos și complet. Este poate mesajul care inspiră și conectează cel mai mult un fotograf cu subiectul său. Putem căuta o execuție perfectă în termeni fotografici dar poate lipsită de suflet și consistență. Nu pot să nu mă bucur când am ocazia să documentez o familie în căminul lor, locul unde se spune ”acasă”. Este o valoare pe care poate o înțelegem mai bine doar atunci când devenim părinți.

Sofia ma verifica in priviri

Pe Corina și Răzvan i-am fotografiat la nunta lor acum cațiva ani. I-am regăsit aceeași dar mai mulți. Acum sunt o familie. Corina, Răzvan, Sofia și Ilinca sunt o familie minunată. Sofia este mai de mare, plină de energie și mai tot timpul. Noua membră a familiei se numește Ilinca. Un nume simplu, mai puțin sofisticat și foarte frumos.

La venirea mea Sofia alături de Răzvan s-au apucat să-mi pregătească o cafea. E un moment foarte frumos între tată și fiică. E un timp magic, aceea durată în care copilul se acomodează cu cineva, cu un nou venit. Noi numim că “i s-a facut rușine” sau că “se rușinează” dar cred ca este mai mlt decât atâta. E un rital. O cafea este o ocazie foarte bună de a verifica si de a experimenta. Sofia e minunată ! Nu are cum să nu te amuze reacțiile față de un necunoscut. Nu puteam sa nu o surprind mai mult în fotografii, ce mai Sofia era pe scenă. Ilinca, noua membră a familiei, cum e mai mică, e legata de biberon și somn. În brațele părintilor întotdeauna arată minunat. Sunt aceste momente care trec atât de repede și le uitam. De dragul acestor momente vă prezint următoarea serie de fotografii cu titlul dat far aintenție de Răzvan “vă iubesc mult”.

Sofia ma verifica in priviriMesajul lui tati catre fetePregatim cafeauaJoaca cu SofiaRazvan plaseaza biberonul la IlincaRazvan plaseaza biberonul la IlincaIlinca sta linistitaIlinca sta linistitaJoaca cu Sofia si tatiJoaca cu SofiaJoaca cu SofiaIlinca sta linistitaSofia este numai o joacaJoaca cu Sofia si tatiJoaca cu SofiaJoaca cu Sofia si tatiJoaca cu Sofia si tatiJoaca cu Sofia si tatiJoaca cu Sofia si tatiSofia este numai o joacaSofia este numai o joacaSofia este numai o joacaSofia este numai o joacaSofia este numai o joacanumai o joaca cu tatinumai o joacanumai o joacanumai o joacanumai o joacane rostogolim in joacaIn brate la mamiTati da biberon IlincaiTati da biberon IlincaiIn brate la mamiIn brate la mamiIn brate la mamifotografie de familie, toti patru impreunaUn pupic pentru Ilinca din partea SofieiMama si Sofia povestescMama si Sofia povestescSofia se joaca si este fotografiataSofia se joaca si este fotografiataSofia se joaca si este fotografiataToata familiaToata familiaToata familiaSoafia si tati se imbracaSoafia si tati se imbracaSoafia si tati se imbracaSofia se joaca in casaSofia se joaca in casaSofia se joaca in casaSofia se joaca in casaSofia se joaca in casaMami cu Iinca in brateMami cu Iinca in brateMami cu Iinca in brateIlinca si Sofia in cameraIlinca si Sofia in cameraUn pupic pentru Ilinca din partea SofieiTati cu Iinca in brateFotografie de familie cu IlincaTati cu Iinca in brateFotografie de familie cu IlincaFotografie de familie cu IlincaIlinca si mami, fata in fataFotografie de familie cu Sofia si tatiFotografie de familie cu Sofia

Mihai Staiculescu - May 4, 2016 - 8:53 am

Super pozele, sa va traiasca !

Felicia Vecsler - May 4, 2016 - 12:09 pm

Adevarati artisti! Sa fiti fericiti asa mereu

Like|Share|Pin|83,111,108,105,99,105,116,32,111,102,101,114,116,97,32,102,111,116,111otof atrefo ticiloS|Back to top