Fotografie de Nunta

Întrebări frecvente sau FAQ

Pentru a colabora cât mai bine am pregatit o lista cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre fotografia de nuntă și eveniment.

Vreau să văd mai multe fotografii decât sunt pe site. Unde le putem vedea ?

Vă invit pe blog-ul SeSiVede Fotografie unde aveti posibilitatea de a viziona fotografii de nuntă, cununie, sedințe foto de portret și alte evenimente. Site-ul are si o selectie de fotografii favorite insa  în cazul în care doriți să vedeti fotografii așa cum au fost predate clienților noștrii vă vom da acces la la câteva galeri online. Accesul se face pe bază de parolă.

Ne-ar plăcea sa fii fotograful nostru de nuntă. Care este urmatorul pas ?

Ne puteți cere o ofertă de preț pentru nuntă sau alt eveniment, desigur nu uitați să specificați data pentru a verifica mai întâi disponibilitatea. De îndată ce v-ați ales pachetul de nunta cel potrivit ne putem întâlni la studio pentru a discuta de evenimentul dumneavoastră și a vă putea prezenta mai multe materiale. Rezervarea datei se face prin semnarea unui contract şi prin achitarea un avans de 30% din valoarea pachetului. Contractul specifica în detaliu prețul pachetului și conținutul. Contractul de nuntă conferă un cadru corect de muncă și este garanţia seriozităţii și profesionalismului.

Ce trebuie sa știe un fotograf despre nunta mea?

Nume, prenume mirilor, numerele de mobil, orașul unde se desfașoară nunta, locul și restaurantul unde va avea loc recepția, numărul de persoane invitate la nuntă. La o primă întâlnire lista poate fi completat în cazul în care este nevoie. Datele sunt confidențiale! Mai mult daca ne admirați munca ne puteți cere și prietenia pe Facebook

Sunteți fotograf de nuntă din Brașov, puteți să îmi fotografiați nunta și în alt oraș ?

Potem calători oriunde în țară și peste hotare. Echipamentul este pregătit. Putem comunica în româna, engleza și franceză.

Câți fotografi lucreaza SeSiVede Fotografie?

Evenimentul poate fi documentat de unul sau chiar doi fotografi de nuntă. SeSiVede Fotograie este o echipa cu trei fotografi : Dan Mălureanu, Letiția și Mihai.  Facem o promisiune, documentăm momente!  Cum ne place să surprindem momente știm că al doilea fotograf este la fel de important și dornic să surprindă emoții și momente unice.

Câte fotografii vom primi de la nunta noastră?

Fotografiam fară a ține cont, ne interesează emoția și autenticitatea lor. În ziua nunții documentăm momente, situații comice sau emoționante iar țina noastră este da a aduce cât mai multa valoare fotografiilor finale. Arhiva finală poate conține un minim de 700 de fotografii și sunt cazuri în care depășesc destul bine acest număr.

Câte fotografii dintre cele pe care le vom primi vor fi prelucrate?

Toate fotografiile sunt prelucrate profesional. Editarea fotografiilor implică : balans în alb, contrast, luminozitate, decupaj dar și editarea selectivă prin dodge&burn, gradient etc. Aceste corecții de bază definesc activitatea de editare. Retușul fotografiilor implică eliminarea anumitor elemente din cadru sau imperfecțiuni ale pielii. Nu incurajăm retusul insa dacă doriți acest serviciu este posibil contra cost. Deoarece este o muncă migăloasă se taxează pe oră. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactați.

Cât durează până când vom primi fotografiile?

La o lună de la data evenimentului primiti mult așteptata galerie online.

Câte albumele de nuntă primim?

În funcție de pachetul ales puteți primi o arhiva foto cu unul sau mai multe albume. Majoritatea nunților noastre vin cu un album mare iar la cerință putem realiza și albume pentru parinti și nași.  Toate albumele se printează doar după ce se confirmă varianta finală. Dimensiuni cele mai frecvente sunt : 30x30cm, 25x25cm, 20x20cm, 15x15cm.

Vreau să comand extra albume pentru părinți și nași?

Avem mai mute dimensiuni de albume iar numărul standard este de 40 de pagini. La cerință se pot adăuga mai multe pagini contracost. Pentru mai multe detalii puteți analiza oferta SeSiVede Fotografe la secțiunea “a la carte”.

Cum descri designul și calitatea albumelor SeSiVede Fotografie?

Linia albumelor este simplă si elegantă cu un design curat, fără accesorii inutile. Oferta este variată iar noi alegem materialele, dimensiunile și designul care se regăsește în semnătura SeSivede Fotografie.

Ce înseamnă album de nuntă personalizat?

Suntem singurii din țară care realizam albume structurate pe capitole. Aceste capitolele au darul de a separa evenimentele nunții în secțiuni diferite așa cum și cărțile o fac. Coperțile la rândul lor pot fi personalizate prin elemente grafice, decorative sau chiar prin prezența proprilor fotografii. O prezentare mai larga o puteti gasi aici.

 

 

Cât costă serviciile foto SeSiVede Fotografie?

Pentru o estimarea investiţiei, puteți cere oferta de servicii foto. SeSiVede Fotografie realizează fotografii la diferite evenimente : nuntă, cununie, sedință foto, botez, ședinte de portret.

Vreau ofertă foto-video?

SeSiVede Fotografie acoperă doar servicii profesionale de fotografie. Desigur dacă doriți vă putem face câteva recomandari pentru evenimentul pe care îl organizați.

Ești doar fotograf de nuntă ?

SeSiVede Fotografie este o muncă de echipa. Alaturi de fotograful Dan Malureanu îi veți întâlni pe Letiția si Mihai. O parte însemnată din activitatea pe care o desfașor este conectată cu fotografia de nuntă si eveniment. Totodata activitatea  este completată de cea didactica, artistică si expozitii de fotografie.

Fotograful Dan Mălureanu

Sunt fotograf cu o pregatire academică. În 2002 am absolit Univesitatea de Arta si Design din Cluj la departamentul Foto-Video. Site-ul personal Dan Mălureanu este dedicat fotografiei documentare, fotografiei de reportaj, portret și studio, prin fotografie de artă și expoziții. Activitatea didactică poate poate fi urmarită prin site-ul dedicat atelierelor, cursurilor foto și stagiilor Photohotel.

Am citit toată pagina şi am întrebări care nu se regăsesc aici. Vă rog trimiteți-ne un email sau contactați-ne telefonic. Ne-ar placea să cunoaștem si sa aflăm mai multe despre eveniment. Pe curând fotograf Dan Malureanu & SeSiVede Fotografie