D

Despre noi

Bine ai venit! 

SeSiVede fotografie este un serviciu profesionist dedicat fotografiei de nuntă. Cu formula “numele meu photography “ nu m-am împăcat așa că am încercat un nume mai puțin comun. Prin SeSiVede Fotografie am vrut un nume autentic și exotic, am vrut să mă apropii mai mult de latura vizuală, creativă. Și în prezent continuă să-mi placă la fel de mult.

Pe scurt 

Voi face o prezentare directă și utilă fără a insista pe un text frumos pe care probabil puțini l-ar citi pană la capăt. 
Vreau să ma cunoașteți, să vedeți ce fac și dacă sunt persoana potrivită poate chiar să lucrăm impreună. Scena este pregatită. Am tras cortina așa că putem începem. Mai întai eu sunt Dan Ioan, și răspund la numele de Dan

Sunt fotograf de mai bine de 10 ani licențiat în arte plastice, mai exact în fotografie. Îmi place să predau și coordonez proiecte de artă și expozitii când timpul îmi permite. Mă ocup și de partea didactică : învăț fotografii să fie mai artiști și pasionații sa fie mai fotografi. Dacă sunteți curiosi vă invit pe siteul pesonal și cel dedicat invățării fotografiei. Aceste activitați explică într-un fel statutul meu, să zicem de fotograf. 

Despre fotografia de nuntă 

Desigur, SeSiVede Fotografie este o activitate dedicată fotografiei de nuntă. Fotografiez și alte genuri cum ar fi fotografia de familie și portret. Toate acestea, zic eu se regăsesc și se completează. Fotografia de nuntă este interesantă mai ales pentru surprinderea momentelor și emoția oamenilor. De aici vine și formula de a documenta momente împreună. Caut să surprind felul în care voi vă simțiți și mai puțin să copiez scenariul cuiva că de, ”așa se face”. Cum emoția nu se demodează îmi place să aduc în fotografii cât mai multe expresii, emoții, reacții și momente.

Fotografii regizate sau spontane ?

Desigur fac portrete și ședinte foto în timpul nunții (înainte și chiar după) și caut pe cât posibil să evit posturile ințepenite și fotografiile prea înscenate. 
Adevărul este undeva la mijloc. Cum nu pot muta sorele suntem nevoiți să ne mutăm noi. O lumină bună este o alegere înțeleaptă. Cine n-ar vrea să fie într-o lumină bună?

Unde ne găsiți ?

Ne găsiți în Brașov, în inima țării, la poalele Tampei (o să trec peste toate clișeele astea) …
Cum mulți dintre voi nu sunteți din Brașov vă propun să ne vedem pe Skype, WhatsApp sau ne putem auzi telefonic. 
Prefer o discuție face-to-face chiar și printr-un video chat. Apropo, fotografiem oriunde cu drag atât timp cât este pace și fericire.

Încă ceva …

Vă invit să parcurgeti și lista de FAQ (întrebări și răspunsuri). Ne va ajută să lucram mai bine impreună. Aveți mai multe întrebări și curiozitați înseamnă că trebuie să ne auzim.

În cazul în care fotografiile vă sunt aproape și vibrează cu așteptările dumneavoastră înseamnă că suntem aproape de o frumoasă colaborare.

Un subiect întotdeuna prezent dar lăsat la urmă. Suntem stingheriti când vorbim de bani, evident… Sunt mulți prestatori care oferă servicii foto-video la un preț frapant. În cazul în care cumparați doar “un preț” iar ceea ce v-am am prezentat nu înseamnă prea mult cred că va puteți orienta către alți furnizori de servicii. Este un subiect important și sensibil. Chiar si așa suntem siguri că avem suficiente materiale și servicii deosebite prin care reușim să vă convingem că merităm încredera dumneavoastră. 

SaveSave

Sunteți pregătiți să aflați mai multe ?

OFERTA FOTO
D

O LUMINĂ CARE MĂ INSPIRĂ

D
CLOSE MENU