B

Bine ai venit! 

SeSiVede fotografie este un serviciu profesionist dedicat fotografiei de nuntă, familie si portret. Sunt fotograful Dan Malureanu si reperezint brandul SeSiVede Fotografie.

Sunt fotograf de nunta de mai bine de 10 ani, licențiat în arte plastice, mai exact în fotografie. Îmi place să predau și coordonez proiecte de artă și expozitii când timpul îmi permite. Mă ocup și de partea didactică : învăț fotografii să fie mai artiști și pasionații sa fie mai fotografi. Dacă sunteți curiosi vă invit pe siteul pesonal și cel dedicat invățării fotografiei. Aceste activitați explică într-un fel statutul meu, să zicem de fotograf. 

Despre fotografia de nuntă 

Desigur, SeSiVede Fotografie este un business dedicat fotografiei de nuntă si eveniment. Fotografiez și alte genuri cum ar fi fotografia de familie și portret. Toate acestea, zic eu se regăsesc și se completează. Fotografia de nuntă este interesantă mai ales pentru surprinderea momentelor și emoția oamenilor. De aici vine și formula de a “documenta momente”. Caut să surprind felul în care voi vă simțiți și mai puțin să copiez scenariul cuiva că de, ”așa se face”. Cum emoția nu se demodează îmi place să aduc în fotografii cât mai multe expresii, emoții, reacții și momente.

Fotografii regizate sau spontane ?

Desigur fac portrete și ședinte foto în timpul nunții (înainte și chiar după) și caut pe cât posibil să evit posturile ințepenite și fotografiile prea înscenate. 
Adevărul este undeva la mijloc. Cum nu pot muta sorele suntem nevoiți să ne mutăm noi. O lumină bună este o alegere înțeleaptă. Cine n-ar vrea să fie într-o lumină bună?

Unde ne găsiți ?

Ne găsiți în Brașov, în inima țării, la poalele Tampei (o să trec peste toate clișeele astea 🙂
Cum mulți dintre voi nu sunteți din Brașov vă propun să ne vedem pe Skype, WhatsApp sau ne putem auzi telefonic. 
Prefer o discuție face-to-face chiar și printr-un video chat. Apropo, fotografiez oriunde cu drag atât timp cât este pace și fericire.

Va invit

Vă invit să parcurgeti și lista de FAQ (întrebări și răspunsuri). Ne va ajută să lucram mai bine impreună. Aveți mai multe întrebări și curiozitați înseamnă că trebuie să ne auzim.

În cazul în care fotografiile vă sunt aproape și vibrează cu așteptările dumneavoastră înseamnă că suntem aproape de o frumoasă colaborare. Suntem siguri că avem suficiente materiale și servicii deosebite prin care reușim să vă convingem că merităm încredera dumneavoastră. 

Va invit sa ne cunoastem, si cine stie poate vom si

SaveSave

Sunteți pregătiți să aflați mai multe ?

OFERTA FOTO
D

O LUMINĂ CARE MĂ INSPIRĂ

D
CLOSE MENU