A

After wedding

Documentam momente

/
A

 

After wedding, o sedinta foto la inaltime

O alegere buna. Ce ziceti de o sedinta foto after wedding pe munte, la inaltime ? Ei bine, o idee foarte buna si vrem sa va aratam si de ce . Am ales sa face sedinta foto after wedding in Parcul National Bucegi. Parca nu doream o serie de fotografii cu culori doar intense asa cum padurea ne-o poate oferi generos in sezonul de toamna. Am vrut sa vedem toamna altfel, simplificata parca de inaltimea muntilor.  

 

 

Am ales un varf de munte cu riscul de a avea o vreme instabila. Am avut dreptate, noroc sau cum vreti voi. Afara era rece iar dealurile si piscurile uneori erau patate de lumina soarelui. Plaiuri cat vezi cu ochii in tonuri de ocru, galben si nu. umai. Par aproape dar sunt hau departe. Un cer minunat, dramatic si apasat uneori avea sa aduca multa valoare vizuala. O sedinta foto reusita cu Cristina si Valentin carora le multumesc pentru implicare. Am pregatit cateva fotografii de la sedinta foto de dupa nunta. Nu este un trash the dress ci doar un after wedding cu un loc frumos, o lumina bine gasita si voie buna. O semnatura SeSiVede Fotografie

 

Daca doriti sa aflati mai multe despre ofertele noastre de serviciile foto de nunta, sedinte foto after wedding sau trash the dress ne puteti contacta telefonic sau prin email si va vom trimite oferta foto.

CLOSE MENU