Fotografii frumoase și elegante

Aprecierile voastre ne aduc multa bucurie și ne inspiră

Ședința foto de nuntă

Viziunea mea e și a ta

 

Îmi place să ilustreze într-o formă de artă, emoția și ineditul momentului. Sunt legat de ideia de a “documenta momente” o atitudine documentară ce încarcă fotografia de nuntă cu valoare și autenticitate.  Portofoliul meu este variat, conține fotografie de nuntă, clip same day edit, fotografie de logodnă și ședințe foto după nuntă . Toate acestea sub o viziune unică și autentică, de  a “documenta momente”. 

Ședința foto de nuntă se desfașoară într-o zi diferită de cea a nunții, într-o locație specială pentru voi. Este important să ne conectăm cu poveștile voastre și prin măiestria mea să le ridicăm la un alt nivel. Majoritatea ședințelor de nuntă devin și albume, l-eam numit albume de nuntă portofoliu. Fotografiile albumului portofoliu include doar imagini ale cupluluiși este diferit de albumul din ziua nunții.

Vă puteți conecta cu poveștile mele

Haideți să ne cunoaștem

Solicită o ofertă
Album foto de nuntă cu operta din piele și material textil

ALBUM FOTO PORTOFOLIU

Un concept unic, album dedicate doar cuplului

Albumele noastre redefinesc ceea ce înseamnă conceptul de album de nuntă. Dorim să vă impresionăm cu ceva unic, aparte. Punem mult suflet în realizarea albumelor și toti pașii sunt importanti. Selectăm cu atenție fotografiile și vă cerem sfatul, personalizăm capitolele și conținutul, alegem împreună cele mai faine materiale pentru coperți. Mai mult, toate albumele noastre vin cu certificat de calitate!

CLOSE MENU