Întrebări frecvente

FAQ

Această este o secțiune cu întrebări frecvente

Dacă doriți să aflăți mai multe informații, contactați-mă și vă voi răspunde de regulă în termen de 24h.

Vă dorim că și fotograf. Vă deplasați și în alte destinații din țară sau străinatate ?

Studioul meu se află în Brașov, cu aceași plăcere fotografiez oriunde sunt invitat. Am fotografiat evenimente atât în țară, SUA, Europa și alte locații exotice. Comunic în română și engleză.

Cum ai descrie stilul tău de fotografie?

Fotografia pentru mine nu ar trebui să fie limitată de un „gen”, este mai degrabă o manieră de lucru care permite surprinderea momentelor autentice, firești și pline de emoție. Caut pe toată durata să fiu martor discret, atent și prezent la dinamică evenimentului. Acopăr nunți și orice fel de eveniment într-o manieră jurnalistic-documentară, pe scurt îmi place să documentez momente.

Câte fotografii livrați?

Fiecare nuntă este diferită prin numărul de invitați, tipul evenimentului, mood, program, durată și chiar complexitate. În final veți primi un număr de imagini atent editate ce poate varia de la 600 la 1000 de fotografii.

Apreciem foarte mult fotografia alb-negru. Am putea obține și o serie de fotografii alb-negru?

Desigur, și eu apreciez fotografia alb-negru. Toată arhivă color va avea și o versiune alb-negru separată de cea color. Galerie va fi livrată online odată cu arhivă foto color.

Cât durează livrarea fotografiilor?

După selecțiea și editarea fotografiilor imaginile finale sunt livrate prin galeriei online. Durata de livrare este de obicei între 6 și 8 săptămâni.

Lucrezi cu un al doilea fotograf?

De obicei lucrez singur și în unele situații voi avea alături un asistent, dar dacă evenimentul este suficient de mare și are mai multe locații simultan de acoperit poți oricând să adaugi un al doilea fotograf pentru a documenta momente alături de mine!

Fotografiile finale

Imaginile finale sunt fișiere de înalta rezoluție selectate, editate echivalentul digital al negativelor. Asemeni altor domenii creative, rețîn drepturile de autor asupra imaginilor și dreptul de a le folosi în scopuri promoționale, competiții, recenzii profesionale și așa mai departe. Toate imaginile pot fi reproduse, multimplicate și publicate oriunde doriți atât timp cât menționați creditele. În cazul în care doriți discreție totală va recomand să mă contactați telefonic sau în scris.

Oferiți și servicii video?

Am ales să mă specializez în fotografie și sunt sigur că va pot oferi o colecție de fotografii inedite și unice. Cunosc mulți videorgrafi la diferite bugete și care sunt dornici să va ajute în a memora cele mai furmoase amintiri.

Care sunt prețurile tale?

Oferta foto conține mai multe pachete și o listă “a la carte” cu servicii extra. Pentru a alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine te rog trimite-mi mai multe detalii despre evenimentul pe care îl organizezi și voi fi bucuros să-ți trimit o listă completă cu pachetele și serviciile mele.

Putem stabili o întâlnire înainte de a rezervă dată?

Sunt dornic să aflu cât mai multe informații despre evenimentul pe care îl organizați și ceea ce vă doriți. Vă recomand o intâlnire la studioul nostru din Brașov sau o întâlnire pe Skype pentru a ne cunoaște mai bine. Mă gășiți la +40 721 244 244. sau sesivede@gmail.com

De ce ar trebui să te angajăm pentru nunta noastră?

Sunt fotograf profesionist full time, arist licențiat în fotografie la Universitatea de Artă și Design, Cluj. Fotografiez evenimente (nunți, botezuri, cununii, ședințe foto de familie) de mai bine de 15 ani și de asemenea sunt și fotograf comercial, activitate pe care o promovez printr-o platforma separată. Mă puteți găși și urmări pe www.danmalureanu.ro și cine știe, poate vom lucra și împreună!

Treaba mea este să fac poze grozave, să fiu alături de voi discret și prezent totodată. Metaforic vorbind, voi fi ochii voștri dar și cu ochii pe voi, vreau să fotografiez ceea ce simțiți și sunteți în această zi specială! În cazul în care găsiți că sunt persoană potrivită mi-ar plăcea să aflu mai multe detalii despre evenimentul pe care îl organizați!

S

Sunteți pregătiți entru o nouă experiență ?

CLOSE MENU