Viziunea mea e și a ta!

Fotografii de nuntă așa cum le simțiți și voi

Portofoliu nuntă
A
A

Albumele noastre

Meriți ce-i mai bun și noi putem să-ți oferim!
Albumele noastre păstrează simplitatea și eleganța unei prezentări de artă. O serie de fotografii favorite este suficientă pentru a contura povestea evenimentului. Un album este o galerie între doua coperți. Știm că imaginile le simțim sau le vedem mai bine când sunt printate pe hârtie. O copertă frumoasă, un face off de catifea, o structură elegantă organizată pe capitole face din albumul nostru un produs de neprețuit.

Coperta albumului 

Când este vorba de albume putem realiza coperti personalizate în stiluri diferite. Putem recoamda un stil decorativ, grafic, pictural sau o copertă cu fotografia favorită. Doriți un album cu un aer clasic atunci vă recomandam piele sau variante de material textil.

Paginile

Numărul de pagini poate varia de la eveniment la eveniment.
Un album de nuntă are un minim de 40 de pagini. Alegem textura și tipul de hârtie care se manifestă bine la amprentă.

Designul

Designul este dat de armonia tuturor elementelor : o copertă personalizată, organizarea albumului pe capitole, o selecție inspirată a fotografiilor, calitatea materialelor, cutia personalizată. În final o prezentare de care să fiți mândri !

Albume nunta sesivede fotografie

Capitolul 

Albumele noastre redefinesc ceea ce înseamnă conceptul de album. Înțelegem un album printr-o succesiune de momente distincte încărcate cu emoție și greutate diferită, astfel am venit cu ceva unic și dă albumului o cadență și un aer aparte. Vă propunem să organizăm albumul de nuntă în câteva capitole separate. Scopul capitolului este de a oferi privitorului o pauză vizuală între momenele importante ale evenimentului. Capitolul este o temă grafică ce combină o serie de fotografii încasetate de elemante grafice.

 

Dimensiunea

Albumele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni.
Frecvent realizăm albume 20x40cm, 25x50cm si 30x60cm.
Majoritatea albumelor au forma patrată însă la cerere putem realiza și albume panoramice de 30x40cm dar și mai mici.

Cum comand ?

Sunteți clientul nostru și veți avea posibilitatea de a vizualiza fotografiile într-o galeie online. După ce faceți o selecție cu fotografiile favorite noi vom pregăti o macheta pentru album. Ne putem auzi la un telefon pentru a discuta cateva detalii referitor la dimensiune, numărul de file, stilul capitolelor și al coperții.

albume nunta sesivvede fotografie

Arhiva foto & stick-ul USB

Designul elegant al albumului si al cutiei de protectie se vor regăsi și în designul stick-ului USB. Împreună fac un set minunat. Livrarea online a fotografiilor sau pe stick USB sunt cele mai frecvente. O formulă draguță de predare a fotografiilor este prezentată mai jos. Stick-ul cu arhiva foto este acompaniat de către un album de buzunar, replica albumului de nuntă.

O

O viziune

Dacă admiri fotografiile spontane, surprinse cu discreție si pasiune înseamnă ca probabil avem ceva in comun.

Imi place să surprind emoția și ineditul momentului prin secvențe autentice și unice, pe scurt să “Documentez Momente”.

CLOSE MENU