MENU

MOMENTE SPECIALE

Scrisoarea de mulțumire de la Prințului Nicolae și Alina de România

N

Nunta Prințului Nicolae și a Alinei de România

Pentru mine, a fost o onoare și un privilegiu să fiu alături de Nicolae și Alina ai României!  Mulțumesc pentru invitația unică și incredera acordată. Am făcut parte din echipa video Transylvania Pictures la nuntă Prințului Nicolae și al Alinei de România. Particip la multe evenimente frumoase dar sunt rare ocazile care să fie cu o așa mare încărcătură istorică.

Fotografie de grup la nunta Printului Nicolae al Romaniei

SaveSave

Despre mine fotografie cu Dan Malureanu

DESPRE MINE

Fotograf de nuntă

A fotografia oamenii înseamnă a documenta momente! Pentru mine această atitudine păstrează ceea ce este mai autentic și valoros. Mă face să mă simt mai aproape de oameni, să mă conectez cu ei și să-i surprind cu mai multă emoție. Cei care apreciează fotografiile spontane, surprinse cu discreție și pricepere sunt și cei care își doresc să colaborăm.

Sunt fotograf de nuntă de mai bine de 10 ani. Fotografiez oriunde în țară și în străinatate (Wedding Destination photographer, for your knowledge ! ) , atâta timp cât e pace și fericire.

Mă numesc Dan Mălureanu. Sunt licențiat în fotografie la Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca, departamentul Foto-Video-Procesarea Imaginii pe Calculator și membrul al Uniunii Artiștilor Plastici din Romania.

D

FOTOGRAF DE CARIERĂ

Desigur sunt fotograf full time și îmi iau activitatea în serios. Alături de fotografia de eveniment caut să-mi dezvolt creativitatea și priceperea prin proiecte creative în fotografia comercială. Îmi place să vorbesc de munca mea și să planific noi proiecte. Dacă sunteți curioși să vedeți sa vedeți mai mult vă invit să urmariți portofoliul de pe  site-ul dedicat fotografiei comerciale.

Încă ceva…De mai bine de 10 ani susțin periodic cursuri de fotografie și gândire vizuală și ateliere de fotografie tematice. Sunt tare faine !

D
detaliu verigheta nunta fotografie alb-negru
S

Sunteți pregatiți ?

Haideți să ne cunoaștem

Dacă apreciați fotografiile spontane pline de emoție și căldură înseamnă că suntem aproape de o frumoasă colaborare. Vreau să știu mai multe despre evenimentul pe care îl organizați

CLOSE MENU