Fotograf de nuntă

Documentăm momente

portret studio dan malureanu

DESPRE MINE

Fotograf de nuntă

Sunt fotograf de nuntă de mai bine de 10 ani. Fotografiez oriunde în țară și în străinatate atâta timp cât e pace și fericire.

Mă numesc Dan Mălureanu. Sunt licențiat în fotografie la Universitatea de Arte și Design Cluj-Napoca și membrul al Uniunii Artiștilor Plastici din Romania.

Cei care apreciează fotografiile spontane, surprinse cu discreție și pricepere sunt și cei care își doresc să colaborăm.

D

FOTOGRAF DE CARIERĂ

Fotografie comercială

 

 

Desigur sunt fotograf full time și îmi iau activitatea în serios. Alături de fotografia de eveniment caut să-mi dezvolt creativitatea și priceperea prin proiecte creative în fotografia comercială. Îmi place să vorbesc de munca mea și să planific noi proiecte. Dacă sunteți curioși să vedeți sa vedeți mai mult vă invit să urmariți portofoliul de pe  site-ul dedicat fotografiei comerciale.

 

 

Cursuri de fotografie și gandire vizuală

Încă ceva…De mai bine de 10 ani susțin periodic cursuri de fotografie și gândire vizuală și ateliere de fotografie tematice. Sunt tare faine !

 

D
detaliu verigheta nunta fotografie alb-negru
S

Sunteți pregatiți ?

Haideți să ne cunoaștem

Dacă apreciați fotografiile spontane pline de emoție și căldură înseamnă că suntem aproape de o frumoasă colaborare. Vreau să știu mai multe despre evenimentul pe care îl organizați

CLOSE MENU