N

Nunta Bianca & Simon

Alte timpuri, vechi si frumoase

/
N

Nunta cu stil alaturi de Bianca & Simon

Mai mult ...

Nunta cu stil la Casa Oamenilor de Stiinta (Casa Assan Bucuresti)

Casa Oamenilor de Stiinta este o casa monument cunoscuta in trecut drept Casa Assan cel care potrivit informatiilor din trecut ar fi fost primul roman care a incheiat o calatorie in jurul lumii (1897-1898) conform prezentarii celor de la povesti calatoare. O descriere a mai amanuntita aveam sa citesc prin articolul publicat de casa mea cu o descriere mai amanuntita a cladirii si stilului Art Nouveau.

Un machiaj frumos in stil locul, Casa Oamenilor de Stiint. Mai bine zis cu aerul pe care il emana un loc in stil Art Nouveau. Carmen a rusit sa intareasca o atmosfera uitata de vreme printr-un machiaj frumos, elegant, simplu si suficient.

Petrecerea la nunta

Ce insesamna o fotografie buna de petrecere? Vreau sa simt energie. Daca nu imi transmit energie inseamna ca ceva lipseste. Expresii, reactii si realatiile intre oameni mi se pare esentiale. Este un puzzle care dupa o zi intreaga isi capata coerenta si ivocea. Intr-o nunta mirii vor imagini in care sa arate bine, sa fie frumosi dar vor sa lase in urma si o petrecere de care sa-si aduca aminte. Imaginile spontane sunt calea cea mai fireasca de a memora o nunta. Sunt multe secvente salvate pe care le-amtrait altfel si datorita fotografilor reusim sa le recastigam si sa le retraim altfel. 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

CLOSE MENU