/
A

After weddig

Sedita foto la Racos

S

Sedinta foto la Racos

Putin soare si culoare, secretul de la Racos. Lumina, un ingredient bun pentru o sedinta foto de dupa amiaza cand prezenta e mai placuta si potrivita portretului. Am ales locul pentru culoare. Va invit sa vedeti de ce. Imi plac nuntiile care au si sedinte foto inainte de nunta sau dupa nunta. Este o ocazie buna de a ne cunoaste mai bine cum vom lucra impreuna. O ocazie perfecta de a crea o serie de imagini pe care mirii nu au avut parte pana acum de un fotograf profesionist. Nu este usor sa pozezi. Majoritatea mirilor spun asta.  Poate ca nu este  cazul si Mihaelei si a lui Mircea. Au fost spontani si plini de energie. Am alergat pe coclauri si am ales scene vizuale care sa ramana o frumoasa amintire pentru ei. Am strans, in final o serie de fotografii firesti si haioase.

Urmatorul pas, albumul de nunta

Abia astept sa va arat cum va arata albumul de nunta. Apropo, stiti ca albumele noastre au ceva unic si diferit fata restul albumelor de pe piata. Sunt concepute asemeni cartilor. Au capitole.  Cateva file dedicate unui “moft” de design pe care-l gasim atractiv si elegant totodata. Mai mai mult …  Mai mult ...

Doriti sa aflati mai multe despre oferta noastra pentru serviciile foto? Dati-ne de stire iar daca ceea ce vedeti va este la suflet poate ne vedem si la o cafea.

CLOSE MENU