Quisque malesuada nibh pulvinar

All-Inclusive Wedding Day Storytelling

I

In fotografiile cununiei am descoperit “o energie frumoasă”

Ce ne amintim dintr-o cununie?

De cele mai multe ori îmi aduc aminte de felul în care m-am simțit și interacționat cu invitații și cuplul. Îmi place să documentez momente, să le surprind și mai puțin să le înscenez. Fac și o mică paranteză” să le surprind sau poate in final sa las fotografiile să mă surprindă”. Aș preferă totusi că fotografiile cununiei să mă “surprindă”. Un cuplu detașat și lejer oferă șansa citirii unor momente și situații inedite, aceasta stare de spirit aduce valoare si unicitate. Expresia este totuși oglindă sentimentelor. E un loc al prezenței și împlinirii.

Nu vreau să plictisesc cu imagini din toate etapele cununiei civile. Va prezint o serie de fotografii așa cum i-am văzut eu pe Alexandra și Alexandru din ziua cununiei lor. Fericiți, spontani și cu o energie frumoasă. Eu cu asta am rămas de la cununia lor și mă bucur tare mult. Cununia s-a ținut la Restaurantul Sub Tampa din Brașov, aproape de centrul vechi.

Momente inedite petrecute împreună

Alexandra și Alex au vrut să-și aducă aminte de cununia lor din Brașov prin fotografii ce reamintesc și poate retrăiesc de momente inedite petrecute împreună. O zi pentru celelalte zile, o zi salvată. Ne-am plimbat pe sub Tampa , puțin prin centrul vechi al brașovului și am ajuns chiar și la Biserica Neagră. Las fotografiile sa va surprinda …

Ne vedem în curând și la nuntă. Casă de piatră Alexandra și Alexandru !

CLOSE MENU